Centrale termice de apartament

■ Lista de servicii
din rețeaua Daver Ambient

Daver Ambient comercializează și distribuie național produse și elemente de instalații, atât pentru uz casnic cât și pentru uz industrial. Comercializăm o suită largă de produse din domeniul instalațiilor, începând de la centrale termice, centrale pe gaz, centrale murale sau centrale pe lemne și continuând cu aparate de aer condiționat, boilere, chilere, dezumidificatoare, elemente de ventilație.

Daver Ambient este importator și distribuitor direct pentru multe dintre mărcile de renume din domeniul instalațiilor. Comercializăm elemente și accesorii pentru orice tip de instalații, fie ele casnice sau industriale. Punem pe lista noastră și o gamă impresionantă de produse de bricolaj și multe altele. Magazinele noastre online, sunt un catalog deschis către toate produsele noastre. Vă așteptam în magazinele noastre pentru mai multe detalii despre produsele noastre.

■ Suport tehnic și consultanță:

■ Oferim clienților noștri întreaga noastră experiență privind instalațiile și produsele pe care le comercializăm. Punem la dispoziția dumneavoastră, nu doar sfaturi și solutii pertinente, dar și documentație tehnică de profil pentru fiecare produs pe care îl cumpărați prin intermediul magazinelor noastre.

■ Adaugăm la lista noastră de servicii și consultanță profesională privind atât instalațiile casnice cât și cele industriale. Experiența noastră, acumulata în ani de manipulare a produselor pe care le comercializam, ne propulseaza printre experții din acest domeniu.

■ Intermedieri:

■ În urma cererilor, pe care le avem aproape constant, din partea clienților noștri, vă oferim un serviciu relativ nou pe piața românească. Intermediem legatură dintre client și depanator. Despre ce este vorba? Simplu. Echipa Daver Ambient îți pune la dispoziție numărul de telefon al depanatorului de la tine din oraș. Nu mai trebuie să-l cauți tu pe cel mai bun, sau cel mai ieftin. Ți-l trimitem noi!

■ Suntem legătura dintre client și un profesionist adevărat. Dacă ai probleme cu centrala sau cu aerul condiționat, dacă ai probleme cu instalațiile sau alte aparate de uz casnic sau industrial, dacă ai nevoie de o echipă de instalatori pentru spațiul tău comercial, contactează echipa Daver Ambient, iar noi intermediem legătura dintre tine și profesioniștii domeniului!

■ Transport:

■ Datorită unor contracte de colaborare foarte eficiente cu firme de transport și curierat din România, Daver Ambient asigură pentru toți clienții noștri, cumpărători online, transport în condiții foarte avantajoase, pentru toate produsele pe care le achiziționează din magazinele noastre.

■ Livrăm pe toată suprafața țării noastre, iar prețurile vor mulțumi până și pe cel mai exigent dintre clienții noștri.