Daver Ambient

■ Câteva cuvinte
despre echipa Daver Ambient

De peste 15 ani oferim servicii premium, pentru toți clienții noștri, fie ei persoane fizice sau firme/companii. Suntem alături de clienții noștri și oferim aproape întotdeauna soluții instant. Oferim suport tehnic pentru orice produs pe care îl comercializăm și ne asigurăm că toate produsele ajung în deplină siguranță la dumneavoastră, dar mai ales că funcționează în parametrii optimi.

Daver Ambient este o companie care activează în aria comercială a instalațiilor, încălzire/răcire, ventilație, aer condiționat și altele. Comercializăm centrale termice, sisteme de ventilație, sisteme pentru răcire sau încălzire, elemente tehnice, produse pentru automatizări, produse de bricolaj, sisteme de automatizări, pentru uz casnic și pentru uz industrial.

■ Comercializăm

■ Centrale termice
■ Pompe de căldură
■ Centrale pe gaz
■ Sisteme de ventilație
■ Dezumidificatoare
■ Centrale pe lemne
■ Aparate aer condiționat
■ Pompe geotermale
■ Centrale murale
■ Ventiloconvectoare
■ Încălzire pardoseală
■ Echipamente instalații
■ Chilere
■ Contoare, regulatoare
■ Produse de bricolaj
■ Sisteme PEX
■ PPR verde și PPR alb
■ Accesorii

■ Soluții
■ Punem la dispozitia clienților noștri un sistem inedit de intermediere. Dacă ai o problemă cu centrala sau cu aparatul de aer condiționat, folosește formularul din cadrul site-ului nostru de la pagina “Soluții” și noi te vom pune în legătură cu cei mai buni depanatori, direct de la tine din oraș.

■ Nu conteaza în ce oras ești, colaboratorii noștri sunt pe tot teritoriul Romaniei. Sau îi poți suna direct pe reprezentanții noștri, la numerele de telefon puse la dispoziția ta prin intermediul site-ului nostru. Mai simplu de atât, nu există!

■ Parteneri
■ Pentru că suntem PRO pentru orice tip de colaborare și ne plac lucrurile bine făcute, atragem alături de noi cât mai mulți colaboratori și profesioniști. Dacă ești un profesionist în instalații, daca știi să repari o centrală termică sau un aparat de aer condiționat, contactează echipa noastră.

■ Punem la cale o colaborare de comun acord, din care vor avea de câștigat toate părțile implicate. Noi îți aducem clienții din oraș, iar clienții noștri vor primi servicii profesionale la prețuri corecte. Esti un profesionist? Contactează-ne!